Njoftime
 • All
 • Gjysmëpërçues
 • Instrumenta
 • Internet
 • Kuriozitete
 • Njoftime
 • Produkt
 • Projekte
 • Revista
 • Robotikë
 • Shpikje

Koshi Inteligjent është një projekt i lindur në laboratorin e Joer.al i cili është zhvilluar nga shkencëtari i vogël Daniel Dani. [embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=7f8Usep9cBA[/embedyt]...

Shkruan për Joer.al: Erjola Hasa Çfarë është 5G? 5G është një gjeneratë e re teknologjie wifi e cila pritet të ndryshojë mënyrën e jetës dhe punës. 5G do të jetë shumë e shpejtë dhe do të bëjë të mundur lidhjen e pajisjeve me shpejtë dhe më mirë...

Mikro-rrjetat metalike paraqesin një klasë të re të materialeve që kombinojnë vetitë e dobishme mekanike të metaleve me një orientim inteligjent gjeometrik që jep ngurtësi më të madhe, raport të forcës ndaj peshës dhe aftësi për të thithur energji dhe ndikime. Mikro-grilë metalike është e...

Shkruan për Joer.al: Eleni Doko Teknologjia celulare është teknologjia e përdorur për komunikimin celular. Qasje e shumëfishtë e ndarjes së kodit celular (CDMA) teknologjia ka evoluar me shpejtësi gjatë viteve të kaluara. Që nga fillimi i këtij mijëvjecari, një pajisje standarde celulare ka shkuar nga të...

Pajisja është një prodhim origjinal i Joer dhe shërben për të ushqyer në menyrë inteligjente kafshët shtëpijake nga kudo që të ndodheni me vetëm një klikim nga telefoni juaj. Kjo pajisje prodhohet e personalizuar sipas deshirës, në mënyrë që të jetë sa më komode për...

Shkruan për Joer.al: Sueda Fetah Teknologjia tani po zhvillohet me një ritëm shumë të shpejtë , ndërsa evoluon teknologjia, ajo mundëson ndryshim si edhe përparim  më të shpejtë, duke shkaktuar një përshpejtim të shkallës së ndryshimit, e cila kërkon përshtatje.Karriera e bazuar në teknologji nuk ndryshon...

Hyrje Ka shumë raste kur ju duhet të gjeni qendrën e saktë të një rrethi ose, në rastin tonë më specifik, atë të një shufre druri ose materiali tjetër. Mund të përdoret, për shembull, për të vendosur dhe pozicionuar saktësisht pjesën e punës në torno. Mund...

A e dini se si bëhet një pasqyrë? Po, ai objekti reflektues që na lejon të shohim se si jemi bërë! Le ta zbulojmë së bashku! Ne e shohim atë çdo ditë. Dhe shpesh disa herë në ditë, sepse pasqyrat nuk janë vetëm ato në banjo,...

Nëse jeni duke kërkuar se ku mund të blini të gjitha produktet tona, ju mund ti gjeni ato tek Kancelaria pranë Kishës Katolike në rrugën e Kavajës. Ky është bashkëpunimi jonë i parë për të krujuar një rrjet të zgjeruar ku mund të gjeni të gjitha...

Një para elektronike, e lindur në vitin 2009: është Bitcoin, e cila shërben për të blerë mallra dhe shërbime pa marrë lekë. Jeni kureshtar për të parë se si funksionon? Po sikur t'ju themi se ju mund të blini në internet pa hapur portofolin tuaj? Duket...