Njoftime

Mikro Servo Motor SG90 SG 90 9G

L500

Madhësia: 21.5mmX11.8mmX22.7mm
Pesha: 9 gram
Pa shpejtësi ngarkese: 0.12 sek / 60 deg (4.8 V)
Torift rrotullues me rotor të mbyllur: 1.5-1.7kg / cm (4.8V-6V)
Temperatura e funksionimit: -30 + 60 gradë Celsius
Vendosja e zonës së vdekur: 5 mikrosekonda
Tensioni i punës: 4.8V-6V

Category: Tags: ,
Description

Ky është mini servo më popullor. Peshon vetëm 9 gram dhe ju jep një mundësi ngritje peshe prej 1.5 kg / cm. Pothuajse e fortë në lidhje me madhësinë e saj. I përshtatshëm për robotë dhe ide të tjera.

Karakteristikat kryesore:

• Trup i tejdukshëm
• Peshë e lehtë
• Më pak zhurmë