Njoftime

Mbi këtë mësim

Në këtë filëm do mësojmë se si magnetët prodhojnë elektricitet dhe rrymë elektrike.

Kategoria
Filma edukativ
Etiketat
atom, elektricitet, energji, magnet
Asnjë koment

Sorry, the comment form is closed at this time.