Njoftime

Mbi këtë mësim

Një numër në rritje njerzish janë të lidhur me internet, në një mënyrë apo në një tjetër 24 orë gjatë ditvs. Gjithashtu një numër në rritje njerëzish duhet të mbështeten në një , dy apo më shumë pajisje smart. Këtu mund të përfshijmë smartphonet, monitored e shëndetit apo ushtrimeve, e-lexuesit, dhe tabletet.

 

Materiali për shkarkim
Internet-of-Things-Joer.al_.pdf (1 download)
Kategoria
Tema
Etiketat
internet, teme, things
Asnjë koment

Postoni një koment