Njoftime

Vogël Joer Shkencëtari "Filloni të mësoni të ndërtoni elektronikën dhe informatikën tuaj!"

Mirë se vini në Joer.al

Joer.al është një faqe e specializuar në prodhimin/tregtimin e produkteve elektronike si dhe mësimeve online. Ajo ju dedikohet të gjithë të rinjëve të cilët janë të apasionuar pas elektronikës dhe informatikës.

Qëllimi ynë është frymëzimi dhe angazhimi i gjeneratave të reja drejt një përdorimi të vetëdijshëm të teknologjisë si dhe për të mësuar aftësitë e botës të së ardhmes.

Kurse

Ne organizojmë kurse gjatë vitit që mbahen në fundjavë ose pasdite vonë.
Zbuloni se cili mund të jetë programi më i përshtatshëm për fëmijët tuaj!
Për të gjitha kurset tona, materiali i nevojshëm didaktik dhe teknologjik është gjithnjë i përfshirë dhe i siguruar nga ne.

Mësime

Të gjitha mësimet janë të përgatitura me kujdes dhe pasion për ju.
Këto mësime janë një përzgjedhje që lejojnë secilin të afrohet në botën tonë dhe të testojë veten! Mësoni dhe bëhu më i zgjuar.

Produket

Joer prodhon produkte 100% shqiptare.
Gjithashtu tregtojmë gjithçka që ju të mund të krijoni shqip.

Revista

Gjithçka në lidhje me shkencën për fëmijë dhe studentë.
Artikuj, njohuri, foto dhe video mbi zbulimet dhe lajmet më të fundit.

Abonohu tek Joer.al

 

Me abonimin keni mundësine të lexoni artikuj, mësime, materiale dhe shumë përmbajtje të tjera të rezervuara.

Abonimi në Joer.al do të thotë të zgjedhësh të investosh në njohuritë e tua dhe të bëhesh pjesë e komunitetit më të madh në shqipëri kushtuar elektronikës dhe informatikës.

Zbulo më shumë detaje
Le të ndajmë eksperiencën dhe ti japim formë idesë së bashku!

    Çfarë thonë për ne ato që na kanë njohur 🙂

    Na ndiqni në rrjetet Sociale 😉